Lierac Premium: luxueuze anti-agingverzorging

Ontdek het luxueuze Lierac Premium-gamma.

Wanneer u als vrouw op zoek bent naar een uitzonderlijke anti-agingverzorging, dan combineert Lierac voor u de natuur met de wetenschap. Het Lierac Premium-gamma combineert een extreem hoge dosis hyaluronzuur met een uniek herstellend complex van drie kostbare zwarte bloemen: roos, orchidee en papaver. Hun intensief voedende werking wordt vergezeld met krachtige natuurlijke antioxidanten die diepere rimpels, verslapping, onvolmaaktheden en dehydratatie corrigeren. De zes producten van dit innovatieve gamma geven uw huid een ware boost van jeugdigheid en comfort.

 

lierac gamme2-sas

 

Voor de normale tot gemengde huid is er een zijdezachte textuur en matterende finish beschikbaar, voor de drogere huid is een romige textuur voorzien die aanvoelt als een cocoon-moment. Het Premium-serum combineert de hoogste concentratie van werkzame stoffen met een lichte textuur, eenvoudig aan te brengen onder al uw verzorgingen voor een nog intensievere werking.
LIERAC Gamme Premium

 

Indien u nog een stap verder wilt gaan en uw huid echt wilt verwennen is de combinatie van de verrukkelijke olie en het superieure masker uw bondgenoot. Voor een onmiddellijk en langdurig comfort voegt u slechts 2 druppels van de olie toe aan uw crèmes, met een stralende huid zonder zonder kleverig als resultaat. Het masker is uw expressbehandeling om tweemaal per week te gebruiken, of voor speciale gelegenheden aangezien het zichtbare resultaten geeft na slechts 15 minuten. Onze ogen verraden vaak als eerste onze ware leeftijd, een aangepaste Premium-oogverzorging kon dus niet uitblijven. De onmiddellijk aanspannende en oplichtende werking vervaagt donkere kringen en vermoeidheid, maar werkt ook preventief tegen veroudering door de toegevoegde antioxidanten uit zwarte bessen.

 

Benieuwd naar het complete gamma? Ontdek het hier.