Lab Series

Lab Series biedt dé huid- en lichaamsverzorging voor mannen. Ontdek de all-in-one formules voor een snelle, efficiënte en effectieve verzorging!

High tech. High performance. Huidverzorging gemaakt voor mannen.

 

Dat huid- en lichaamsverzorging al lang geen pure vrouwenzaak meer is, weten we allemaal. Maar waar kan je als man inspiratie opdoen en verantwoorde keuzes maken als het op persoonlijke verzorging aankomt? Wel, wij hebben het antwoord, bij Lab Series moet u zijn!

 

Sinds 1987 zijn ze bij Lab Series dagelijks druk in de weer om high-tech en high-perfomance producten te ontwikkelen in hun laboratoria. Ook hun nieuwste uitgebalanceerde gamma van huidverzorgingsproducten biedt alles wat de moderne man nodig heeft. Zo gaan de producten van crèmes die de huidveroudering tegengaan, tot verzorgingsproducten voor na het scheren en all-in-one multitaskers.

 

Bij Lab Series begrijpen ze als geen ander het verschil tussen de mannen- en vrouwenhuid, en dus ook het belang van een aangepaste verzorging. Daarnaast bieden ze all-in-one formules die de moderne man een snelle, efficiënte en effectieve verzorging biedt.

 

Lab Series

Zo is er bijvoorbeeld de Lab Series Pro Ms All-In-One Douchegel, die gekenmerkt wordt door zijn 4-in-1 formule. Eerst en vooral wordt het lichaam gereinigd en verfrist, in de tweede plaats zuivert het rijke schuim de haren. Ook de gezichtshuid wordt gereinigd en daarnaast vormt de formule ook een dicht kussen, wat het scheren vergemakkelijkt en de huid beschermt. De Lab Series Pro Ms All-In-One Douchegel is met andere woorden dé dagelijkse gewoonte voor op reis, voor na het sporten enzovoort. Ontdek hem hier!

 

Neem ook snel een kijkje tussen de andere huid- en lichaamsverzorgingsproducten van Lab Series en haal alles uit je dag!