mentalis stress

Hou je stress onder controle tijdens de examens

Het is weer examentijd. Heel wat jongeren ervaren veel stress in deze drukke periode. Wil je de examens gezond en zonder kleerscheuren doorkomen? Ontdek hier hoe Mentalis Stress je hierbij kan helpen.

De examenperiode is voor veel studenten de vreselijkste periode van het jaar. Krampachtig proberen zoveel mogelijk van die dikke boeken en cursussen op te nemen, dagen én nachten aan een stuk studeren, … het is geen pretje. Er zijn dan ook heel wat mensen die slechte herinneringen overhouden aan de examens. Dankzij Mentalis Stress hoeft het helemaal niet zo te gaan.

 

Te veel stress? Schakel hulp in!

 

Ervaar je veel stress tijdens de examens? Dan kan het nuttig zijn om na te gaan wat jou precies stress bezorgt. Het is uiteraard belangrijk om je leerstof goed onder de knie te hebben, of minstens een haalbare planning op te stellen, maar soms is dat niet genoeg. Je kan last hebben van prestatiedruk of faalangst.

 

Een portie gezonde stress kan je helpen om efficiënt aan de slag te gaan. Maar als je het gevoel hebt dat je de stress niet meer onder controle krijgt, en dat je alleen maar mínder gedaan krijgt, is het tijd om in te grijpen. Op zulke momenten kan een rustgevend voedingssupplement helpen.

 

Mentalis Stress is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Ashwagandha, liposomaal magnesium, alle B-vitaminen en SOD 15000 (Pyramizym®). Het helpt je lichaam weerstand te bieden tegen stress en om de mentale en fysieke capaciteit te behouden in geval van vermoeidheid. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat Ashwagandha het lichaam helpt om stress te bestrijden en bijdraagt tot het behoud van de lichamelijke en geestelijke capaciteiten in geval van vermoeidheid.

 

Hoe werkt Mentalis Stress?

 

Mentalis Stress biedt verschillende voordelen. We gaan hier per voordeel wat dieper in op de werking van dit voedingssupplement.

 

  • Mentalis Stress voor ontspanning en energie

Mentalis Stress bevat Ashwagandha (Withania somnifera L.), beter gekend onder de naam “Indische ginseng”. In India gebruikt men deze plant al eeuwenlang wegens zijn vele voordelen. Meer recent zijn er studies uitgevoerd naar de rol van Ashwagandha voor het behoud van energie en een optimale ontspanning.

 

  • Antioxiderende werking

Mentalis Stress bevat het speciale bestanddeel Pyramizym.

 

Bepaalde factoren zoals vervuiling, roken, zonlicht en stress kunnen de werking van het natuurlijk aanwezige beschermingsmechanisme van het lichaam verstoren. De celcomponenten worden immers blootgesteld aan de oxiderende eigenschappen van de vrije radicalen. Dit wordt oxidatieve stress genoemd.

 

Pyramizym is een exclusiviteit van de Pharmaceutische Laboratoria Trenker. Het bevat drie enzymes : Superoxide Dismutase (SOD 15.000), Glutathion Peroxidase en Catalase. Deze drie enzymen worden onttrokken aan een bepaalde meloenvariëteit (Cucumis melo L.), die speciaal werd geselecteerd vanwege zijn hoge gehalte aan antioxidanten.

 

  • Mentalis Stress tegen vermoeidheid

Mentalis Stress bevat liposomaal magnesium.

 

Zonder het mineraal magnesium kan ons lichaam niet naar behoren functioneren. Het speelt namelijk een rol in vele vitale functies, zoals de goede werking van de spieren en de zenuwen. Dankzij de bijzondere structuur van het liposomaal magnesium wordt het magnesium beschermd als het door de maag gaat. Er is bovendien geen reactie met de darmwand zodat het mineraal rechtstreeks kan worden opgenomen in de bloedbaan.

 

Mentalis stress bevat dus een magnesium van de jongste generatie met een goede concentratie van het mineraal, een uitzonderlijke biobeschikbaarheid en een uitstekende verdraagbaarheid.

 

  • Stressbestendig dankzij Mentalis Stress

Mentalis Stress combineert de doeltreffendheid van liposomaal magnesium met alle vitaminen B in een natuurlijke vorm. Zij bundelen hun krachten voor een completere werking die onder andere de volgende voordelen biedt :

  • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid
  • Beter bestand tegen stress dankzij vitamine B5. Vitamine B5 draagt bij tot normale intellectuele prestaties en speelt een rol in alle cellen, waaronder de hersencellen en de zenuwcellen.
  • Vitamine B6 draagt bij tot de werking van het immuunsysteem.

 

Neem 2 capsules per dag na de maaltijd en ga vol vertrouwen, kalm en uitgerust de examens tegemoet!