tena pants

Een droog gevoel én meer zelfvertrouwen dankzij Tena Pants!

Heb je last van ongewild urineverlies? Lees dan zeker verder en ontdek wat Tena Pants voor jou kunnen doen.

Ongewild urineverlies, het is een heikel thema. Toch komt het vaker voor dan je denkt:  miljoenen mensen van alle leeftijden krijgen ermee te maken. Vaak heeft dit een grote invloed op je manier van leven: je gaat sociaal contact uit de weg en maakt je voortdurend zorgen of iemand urine kan ruiken of dat er natte plekken te zien zijn. Met Tena Pants kan het gelukkig helemaal anders!

 

Een op de tien vrouwen krijgt in de loop van haar leven te maken met urineverlies, bijvoorbeeld als gevolg van een zwangerschap, bevalling of de menopauze. Ook een groot aantal mannen kampen met dit probleem, vaak veroorzaakt door verzwakte bekkenbodemspieren, leeftijd, obesitas of een vergrote prostaat. In sommige gevallen gaat het om een erfelijke aandoening. Neurologische oorzaken zoals Alzheimer of MS kunnen ook een invloed hebben op de communicatie tussen hersenen en blaas, met urineverlies tot gevolg.

 

Om de juiste oorzaak van het urineverlies te kennen, is het belangrijk dat je een dokter raadpleegt. Maar uiteraard wil je ook dat het je dagelijkse leven zo weinig mogelijk beïnvloedt. Tena Pants bieden de uitkomst waarnaar je op zoek bent.

 

Tena Pants

 

Tena Pants zijn comfortabele, sterk absorberende broekjes met een perfecte pasvorm, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ze zijn dun en flexibel en volgen de contouren van je lichaam. De anti-lekrandjes bieden nog een extra bescherming. Dankzij de odour neutralizer vermindert het ontstaan van geurtjes zodat je met een fris gevoel en vol vertrouwen kan gaan en staan waar je wil. Tena Pants zijn net zo gemakkelijk aan te trekken als ondergoed en ze zijn, volledig volgens jouw behoefte, verkrijgbaar in meerdere absorptiegraden, gaande van matig tot zeer zwaar urineverlies.

 

Als je last hebt van ongewenst urineverlies, ben je soms bang om deel te nemen aan sociale activiteiten. Laat je niet afremmen door dit vervelende ongemak! Tena Pants bieden je de perfecte bescherming zodat je opnieuw zelfverzekerd en zonder zorgen op stap gaat met je vrienden, vergaderingen bijwoont of een spelletje voetbal speelt met je kinderen.

 

Tips om urineverlies onder controle te houden

 

We geven je nog graag enkele tips mee die je helpen om ongewenst urineverlies onder controle te houden:

 

  • Leeg je blaas vóór een geplande activiteit, zo vertrek je alvast met meer vertrouwen
  • Kom je op een nieuwe plaats? Kijk eerst waar de toiletten zijn, zo hoef je niet vol stress op zoek te gaan als je dringend moet plassen.
  • Blijf drinken. Door te weinig te drinken raak je uitgedroogd, wat de situatie enkel erger maakt. Drink koffie, thee en alcohol echter met mate. Deze drankjes staan erom bekend ervoor te zorgen dat je lichaam meer urine produceert.
  • Doe bekkenbodemspieroefeningen. Ze kunnen helpen controle te krijgen over je urineverlies en je kan ze zowel op het werk als thuis doen.
  • Draag geschikte bescherming. Tena Pants zijn speciaal ontworpen om discreet, comfortabel en veilig te zijn en passen naadloos binnen uw dagelijkse leven. Gebruik zeker de juiste maat, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over eventuele natte vlekken.

 

Tena Pants kunnen de kwaliteit van uw leven aanzienlijk verbeteren en zorgen ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten vol vertrouwen kunt blijven uitoefenen.