Drink je slank met de Tilman-afslanktheeën

Genieten van een heerlijk knopje thee en tegelijk wat kilootjes verliezen? Ja, het kan met de kruidige Tilman-afslanktheeën.

Een grote lenteschoonmaak dient zich aan voor onze woningen, kasten maar ook ons leven. We frissen ons humeur op en beginnen ook weer stilaan uit te kijken naar het warme weer, leuke T-shirts en zorgeloze terrasavonden met vrienden. We herhalen vaak dat gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging van belang zijn gedurende ons hele leven, om moeiteloos op gewicht te blijven en ons goed te voelen.

 

Omdat voor velen voldoende water drinken toch een hele klus blijft, kan de toevoeging van thee een oplossing bieden. Je kan de combinatie nemen van een lekkere kop thee die ook nog eens vetverbrandend werkt, zoals de Biolys groene thee met citrusvruchten. Een frisse smaak en verkwikkend resultaat voor die extra ondersteuning, maar er bestaan zelfs koude theesoorten voor zij die niet graag warme thee drinken. Eenvoudig een zakje toevoegen aan koud water of je fles water, om zo de smaak te verbeteren en toch nog aan je gewicht te werken. Zo zie je maar, wat je wens ook is, er is een gepaste oplossing en smaak.

 

Elimin Fresh munt citroen

 

Laat de Elimin Fresh koude theesoorten 4-6 minuten in koud water trekken zodat de lekkere smaak voldoende vrijkomt. Deze thee kan de hele dag lang gedronken worden en dankzij de drie smaken kan je voldoende afwisselen: verfrissende munt/citroen, zoete rode vruchten of zuiverende citroen/anijs. Je kan zelfs spuitwater gebruiken voor meer bubbels!

 

Elimin Fresh hibiscus rode vruchten

Hier vind je ze allemaal op een rijtje:

 

Biolys groene thee met citrusvruchten
Tilman Afslankthee Elimin Fresh Thee Munt/Citroen
Tilman Elimin Fresh Thee Citroen/Anijs
Tilman Elimin Fresh Thee Hibiscus/Rode Vruchten