Difrax

Difrax: omdat jij en je baby het beste verdienen!

Het Difrax-team maakt al decennia het verschil met zijn talloze innovaties voor zowel baby als moeder. Laat je verrassen door hun ruime assortiment!

Ben je zwanger of net bevallen en op zoek naar leuke spulletjes voor je kleine spruit? Dan zit je bij Difrax volledig juist! Zo ontwikkelt het team van experts al bijna 50 jaar tal van innovaties en hippe varianten van eeuwenoude producten. Hun gamma gaat van fopspenen en babyflessen tot troostende knuffels en het Stoppen met foppen-boek. Wij stellen graag een kleine greep uit het Difrax-assortiment aan je voor!

 

De Difrax-fopspenen die met je baby meegroeien

Kies je voor een natural fopspeen of gaat jouw voorkeur uit naar de dental fopspeen? Dankzij haar natuurlijke tepelvorm wordt de natural fopspeen gemakkelijk geaccepteerd door je kleintje, terwijl de dental fopspeen bijdraagt aan de ontwikkeling van de kaak en het gehemelte. Daarnaast kun je kiezen voor een fopspeen voor een pasgeboren baby’tje, voor je kleintje van 0 tot 6 maanden, 6+ maanden enzovoort. Op die manier is de vorm en de grootte van het fopspeenschildje perfect aangepast aan de leeftijd van je kindje.

 

De innovatieve S-babyflessen van Difrax

Naast de natural babyflessen ontwikkelden de experts van Difrax de S-babyflessen.
Blauw, rood, groot, klein, smal, breed of misschien met een afbeelding van Woezel en Pip? Bij Difrax is quasi alles mogelijk!

 

Een zachte knuffel geeft troost en veiligheid

De knuffeltjes van Difrax zijn zachte speelvriendjes voor je baby. Ze bieden je kindje troost en een veilig gevoel, waardoor het gemakkelijker in slaap zal vallen met zijn knuffelvriendje steeds binnen handbereik. De knuffels bevatten geen kleine onderdelen, waardoor je ook als ouder met een gerust hart kunt slapen.

 

En nog zoveel meer …

In het ruime assortiment van Difrax vind je quasi alles wat jouw baby’tje en jijzelf als mama nodig hebben. Bijtringen, flessenwarmers, reinigingsspullen, kolfaansluitingen etc. Neem snel eens een kijkje tussen het uitgebreide Difrax-gamma en laat je verrassen!