moustimug

Bzzz … Moustimug to the rescue!

Ontdek snel een kleine greep uit het Moustimug-gamma en maak van Moustimug jouw anti-mugreflex voor thuis of op vakantie!

De temperaturen bereiken weer zomerse maxima en de terrasjes zitten weer gezellig vol. Als je ‘s avonds in de buitenlucht nog aan het genieten bent van een pina colada of een heerlijke biertje, heb je allicht al een eerste zoemer zien passeren. En nee, we hebben het niet over een verloren bij op zijn terugvlucht of de trilfunctie van je gsm, maar jawel, over een irritant stekende mug.

 

Wanneer deze gevleugelde ellendeling je steekt of ‘bijt’, kan je last krijgen van jeuk, allergische symptomen, een infectie of kan je zelfs een tropische ziekte oplopen. Uiteraard hangt alles af van de plaats waar je je bevindt. Op het strand van Rio de Janeiro of op safari in Tanzania is het oppassen geblazen, maar in een Vlaamse achtertuin hoef je niet veel te vrezen.

 

Een greep uit het Moustimug-gamma

 

In de laboratoria van Moustimug ontwikkelden ze verschillende producten die aangepast zijn aan jouw specifieke behoeften. Kies je voor een spray of toch liever een roller? Denk je aan een apart product voor kinderen en volwassenen? Wij stellen graag een kleine selectie uit het uitgebreide Moustimug-gamma aan je voor.

 

Voor een reis binnen Europa of gewoon bij je thuis is Moustimug Original het ideale product. Je kunt kiezen uit een roller met DEET 20% of een spray met DEET 9.5%. Voor je kleinste tot iets minder kleine spruit is Moustimug Kids het meest aangewezen. Ook hier heb je de keuze uit een spray of een lichaamsmelk.

 

Valt er op je vliegtuigticket een bestemming in de tropen te lezen? Heerlijk toch! Speciaal voor jou is er Moustimug Tropical, zowel in de vorm van een roller of spray met DEET 30%. Voor een hogere bescherming kun je opteren voor Moustimug Tropical MaXX met DEET 50%. Vergeet ook zeker niet om je te informeren bij een vaccinatiecentrum vooraleer je vertrekt!

 

Toch gestoken? Moustimug to the rescue!

 

Verlicht de vervelende gevolgen van een insectenbeet snel met Moustimug After Bite en Moustimug After Bite Kids. Het jeukende gevoel wordt snel geneutraliseerd waardoor je in geen tijd weer kunt genieten van die heerlijke zomeravonden.

 

Kortom, maak van Moustimug jouw anti-mugreflex en geef je favoriete product een vast plaatsje in je (reis)apotheek. Op die manier kan je onbezorgd van de zomer genieten. Of het nu is met een cocktail op het strand van Oostende of terwijl je smult van een taco in Mexico City, met Moustimug bij de hand ga je alvast onbezorgd de zomer tegemoet!