Vivomixx

Breng je darmflora (terug) op peil met Vivomixx

Vivomixx; een voedingssupplement met probiotica om de darmflora in balans te brengen.

Verstoorde darmflora

 

De darmflora is een verzameling van goede en slechte bacteriën die in de darmen leven. De goede zullen voeding in de darmen afbreken en omzetten in voedingsstoffen die door het lichaam worden opgenomen. Sommige situaties zoals een dieet, levensgewoonte, gebruik van antibiotica, ziekte, angst, depressie en stress kunnen veranderingen van de darmflora in gang brengen waarbij de “goede bacteriën” aanzienlijk verminderen. Dit brengt de darmflora ernstig uit evenwicht doordat er meer “slechte bacteriën” de overhand nemen.

 

Wanneer de ongunstige micro-organismen de gunstige overstijgen is er sprake van een darmflora die uit evenwicht is. Het overgrote deel van het afweersysteem van het lichaam bevindt zich in de darmen. Dit is de eerste plek waar ziekteverwekkers aankomen en het is dus van belang om een goed evenwicht in de darmen in stand te houden, zodat de gunstige micro-organismen overheersen.

 

Vivomixx

 

Vivomixx is een probiotisch voedingsmiddel dat 450 miljard levende melkzuurbacteriën en bifidobacteriën bevat van 8 verschillende stammen. Bovendien bevat het geen gluten, lactose of soja! Het helpt de darmflora in balans te houden en is geschikt voor personen met diverse darmaandoeningen zoals de ziekte van Crohn en het prikkelbare darmsyndroom.

 

Dit probioticum kan heel eenvoudig ingenomen worden. U kunt een zakje oplossen in water, yoghurt, appelsap,… Vivomixx is bij ons verkrijgbaar voor zowel volwassenen alsook senioren en dit in zakjes of capsules.

 

‘Op advies van internist/ immunoloog gekocht om de darmen te beschermen bij langdurig gebruik van antibiotica!! Hierdoor idd geen vervelende darmproblemen gehad of uitslag! Blijf dit gebruiken maar nu in capsule. Nooit geen maagklachten meer!’