Ashwagandha

Ashwagandha: een veelzijdige wortel met tal van voordelen

Ashwagandha is een wortel die tal van positieve eigenschappen heeft voor zowel lichaam als geest.

Indiase Ginseng, zoals de wortel ook genoemd wordt, draagt vooral bij tot ontspanning* en de mentale gezondheid*. Ashwagandha helpt je dus zowel mentaal als fysiek tot rust te komen*. Het draagt daarnaast ook bij aan tal van andere lichaamsprocessen, zoals:

 

  • stressbestendigheid*
  • energiepeil*
  • cognitieve werking, zoals het geheugen*
  • concentratievermogen*
  • uithoudingsvermogen*

 

Deze ondersteunende werking zal een positieve werking hebben op je dagdagelijkse activiteiten op het werk, maar bijvoorbeeld ook tijdens het sporten. Kortom, het is een ideaal voedingssupplement voor onze westerse levensstijl die getypeerd wordt door stress. Bovendien heeft ashwagandha ook een positief effect op je uiterlijk: het ondersteunt namelijk je huid* en heeft een beschermende werking als antioxidant*. Het helpt je dus om jong van geest én lichaam te blijven. Genoeg redenen om ashwagandha als voedingssupplement in te nemen!

 

 

Mannavital Ashwagandha platinum

 

Ben je overtuigd van de voordelen van ashwagandha? Dan is Mannavital Ashwagandha platinum het ideale supplement voor jou. Dit product bevat namelijk een biologisch totaalextract van de wortel, KSM-66 genaamd. Dit “full spectrum” extract bevat alle bestanddelen in hun natuurlijke verhouding. Bovendien wordt enkel de wortel van de plant gebruikt, zonder de onwerkzame bovengrondse delen. Het product is ook gestandaardiseerd zodat het minstens 5% withanoliden bevat. Last but not least: het product is vegan!

Mannavital Ashwagandha platinum is dus meer dan het proberen waard!

 


*Gezondheidsclaims in afwachting tot goedkeuring door de EFSA.