Stoppen met roken dankzij nicorette

Weg met de sigaret dankzij nicorette®!

Stoppen met roken kan een uitdaging zijn, maar weet dat je er niet alleen voor staat! Kies de nicotinevervanger die het beste bij jou past om van je rookstop een succesverhaal te maken.

Met behulp van nicotinevervangers kan je je verlangen om te roken en bijhorende ontwenningsverschijnselen bestrijden om zo je kans op een succesvolle rookstop te verhogen. Omdat elke roker anders is, heeft nicorette® een breed aanbod aan mogelijke oplossingen.

 

 

Wilskracht alleen volstaat niet

 

“Het is toch maar een kwestie van willen”, krijgen rokers vaak te horen. Hoewel motivatie zeer belangrijk is als je wilt stoppen met roken, toch leiden enkel goede voornemens zelden tot een succesvolle rookstop. Slechts drie tot vijf procent van de rokers slaagt erin zonder hulpmiddel definitief te stoppen vanaf de eerste poging.

 

 

Kies de oplossing die het beste bij jou past

 

nicorette® heeft een uitgebreid gamma aan nicotinevervangers zodat er een oplossing op maat is voor iedereen die deze slechte gewoonte wil doorbreken.

 

  1. nicorette® Invisi Patch is een discrete pleister om te stoppen met roken in alle gemoedsrust. Zweer het roken meteen volledig af en gebruik elke dag één semitransparante patch tijdens de 16 wakkere uren. Ook belangrijk: de nicorette® Invisi Patch veroorzaakt geen slaapstoornissen.
  2. nicorette® Spray is een snelwerkende oplossing tijdens moeilijke momenten. Stop volledig met roken en verstuif een dosis spray in je mond telkens wanneer je de drang voelt om een sigaret op te steken. Je moet er wel waakzaam voor zijn dat het gebruik beperkt is tot 2 verstuivingen per toediening en tot 4 verstuivingen per uur. Gebruik dus zeker niet meer dan 64 verstuivingen in een periode van 24 uur, ofwel 4 verstuivingen per uur verspreid over de 16 wakkere uren.
  3. nicorette® Freshmint Zuigtabletten zijn handige, discrete zuigtabletjes met een frisse muntsmaak. Ze zorgen voor een discrete aanpak om de zin in een sigaret onder controle te houden.
  4. nicorette® Kauwgom gaat je behoefte om te roken actief tegen door te kauwen. Deze kauwgom is verkrijgbaar in 3 smaken: Classic, Fruit en Freshmint.
  5. nicorette® Inhaler is de aangewezen oplossing voor rokers die moeite hebben met het vervangen van het hand-mondritueel omdat de inhaler de rookhandeling imiteert.

 

 

Combinatietherapie

 

Ben je een zware roker? Heb je last van een plotselinge, moeilijk bedwingbare drang tot roken (doorbraakhunkering)? Of heeft een behandeling met één enkele vorm van nicotinesubstitutietherapie niet geholpen? Merk je dat het echt moeilijk is of blijft om je drang naar een sigaret de baas te kunnen? In deze gevallen wordt een combinatietherapie aanbevolen. Dit duidt op de combinatie van nicotinepleisters met een spray, inhaler, kauwgom 2mg of zuigtablet 2mg. De pleister onderdrukt discreet en continu je verlangen naar nicotine terwijl de andere nicotinevervangers je zin in een sigaret stillen op moeilijke momenten. Tijdens de combinatietherapie mag er slechts één oromucosale vorm (d.w.z. via het slijmvlies in de mond) gebruikt worden per 24 uur.

 

 

 


nicorette® Inhaler, nicorette® Invisi Patch pleisters, nicorette® Mondspray, nicorette® Zuigtabletten en nicorette® Kauwgommen bevatten nicotine en zijn geneesmiddelen voor volwassenen. Geen gebruik door niet-rokers. Enkel nicorette® Invisi Patch mag gecombineerd worden met een andere vorm. Gebruik dezelfde dosering als bij monotherapie. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vermijd pleisters tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Lees aandachtig de bijsluiter. Vraag advies aan uw arts of apotheker. © 2022 Johnson & Johnson Consumer NV.