Farmaline wint voor het derde jaar op rij de Webshop Awards Belgium

Op donderdag 12 september werd het officieel: Farmaline won voor het derde jaar op rij de jaarlijkse verkiezing Webshop Awards​ Belgium in de categorie Health & Wellness. Dit was allemaal te danken aan alle klanten die op ons stemden.

Op donderdag 12 september werd het officieel: Farmaline won voor het derde jaar op rij de jaarlijkse verkiezing Webshop Awards​ Belgium in de categorie Health & Wellness. Dit was allemaal te danken aan alle klanten die op ons stemden. Maar wat betekent een winst in de categorie Health & Wellness nu precies? Wat is belangrijk in deze categorie? Uit de resultaten blijkt dat factoren zoals ‘winkelgemak’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘kwaliteit van de producten’ duidelijk doorwegen.

 

Oprichter Lode Fastré is alvast opgetogen: “Zo’n award winnen doet natuurlijk deugd. Mijn dank gaat uit naar onze honderden medewerkers. Of je nu klanten advies geeft, in het magazijn meedraait of onze online marketing uitdenkt: iedereen draagt bij tot dit succes. Daarnaast zijn we uiteraard ook onze klanten dankbaar voor een dergelijke blijk van vertrouwen.”

 

Daarom willen we ook graag jullie, onze trouwe klanten van Farmaline, bedanken. Het vertrouwen dat jullie in ons bedrijf stellen, zorgt ervoor dat we het iedere dag streven naar een betere service. Vanuit de grond van ons hart, enorm bedankt!