Drie gouden regels voor een frisse adem

Een frisse adem verkrijg je met de juiste tandpasta, mondspoeling en tongreiniger.

Een stralende glimlach is goud waard, mooie rechte en parelwitte tanden doen iedereen spontaan meer lachen. Nu is het vrij eenvoudig om met een aangepaste tandpasta, mondwater en tandenborstel een geweldig resultaat te boeken, maar veel mensen vergeten al eens dat hun adem ook twee keer per dag een verfrissing kan gebruiken. Een slechte adem kan door veel dingen veroorzaakt worden, van onze voeding, medicatiegebruik, onvoldoende poetsen tot bacteriën op onze tong, … maar gelukkig is dit ongemak ook snel op te lossen.

 

Naast het voldoende en correct poetsen volgens de regels van de kunst, kan het aangeraden zijn om enkele keren per jaar langs de tandarts te gaan voor een volledige gebitsreiniging. Om dat tandartsschoon gevoel thuis te behouden, bestaan er speciale tandpasta’s, zoals de Halita-tandpasta, die de oorzaak van slechte adem aanpakken en verwijderen. De tong is echter een plaats die velen vergeten te reinigen want met een tandenborstel is dat niet evident, gebruik daarom beter een tongreiniger zoals die van Meridol, even schrapen na het poetsen en u ervaart een heel nieuw gevoel van frisheid. Mocht u liever nog een mondspoeling gebruiken dan is de CB12 speciaal ontwikkeld voor dit doel en biedt 12 uur lang bescherming die wetenschappelijk bewezen is.

 

De CB12-mondspoeling is een dagelijkse shot zelfvertrouwen die dankzij een gepatenteerde formule tot 12 uur lang een frisse adem garandeert. Omdat er zoveel oorzaken kunnen zijn van een slechte adem is een mondspoeling vaak de eenvoudigste oplossing. Het innovatieve doseersysteem zorgt iedere keer voor de perfecte hoeveelheid.

 

De Halita-fluoridetandpasta combineert alle klassieke werkingen van een goede tandpasta met de extra werking tegen slechte adem. De frisse smaak en formule werken tegen gaatjes, de tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik en doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de klachten. Deze tandpasta kan zo vaak als nodig gebruikt worden en is de perfecte aanvulling op het Halita-mondwater.

 

Hieronder vind je gemakkelijk de besproken producten terug:

 

Halita Tandpasta
Meridol Tongreiniger Zekere Adem
CB12 Halitosis Trio