webshop awards

Stem ook dit jaar op ons tijdens de Webshop Awards 2018-2019!

Farmaline neemt ook dit jaar deel aan de Webshop Awards. Geef ons je stem zodat we opnieuw als winnaar uit de bus kunnen komen!

Dankzij ons grote aantal tevreden klanten, werd Farmaline tijdens de Webshop Awards van vorig jaar uitgeroepen tot Beste Webshop van België in de categorie Health & Wellness 2017-2018. We willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor jullie vertrouwen in Farmaline!

 

Ook dit jaar rekenen we op de stem van onze klanten. We hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en er alles aan gedaan om Farmaline naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Kiezen voor Farmaline, is kiezen voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en beleving. Als team staan we dagelijks klaar om je de beste acties en kortingen aan te bieden en ons assortiment blijvend uit te breiden. Met een brede glimlach loodsen we je doorheen je bestelling en geven we je persoonlijk en deskundig advies.

Wil jij ons belonen voor deze inspanningen? Breng dan snel je stem uit! Stemmen kan tot en met 15 september.

 

 

 

 

 

Stem vandaag nog op Farmaline! Je krijgt niet alleen onze eeuwige dankbaarheid, je maakt bovendien kans op een mooie prijs!