Ontspannen doe je met Puressentiel

Pure ontspanning met Puressentiel. Niet alleen goed tegen de dagelijkse stress, maar ook ideaal om vermoeide spieren te verlichten of de ademhaling te ondersteunen.

Gezellig in een warm bad dobberen is de ideale winterbezigheid wanneer we het maar niet warm krijgen of een puur moment van ontspanning willen. We voegen allerlei oliën en producten toe voor een rijkelijk schuim, maar wist je dat een bad ook therapeutisch kan werken? Puressentiel heeft een volledig gamma ter beschikking dat gebruikmaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën om toe te voegen aan het badwater. Zo geniet je niet alleen van de warmte maar tegelijk ook van de uitgekozen behandeling. Zo kan je kiezen uit een werking voor een betere circulatie, een afslankwerking, een betere ademhaling, soepele spieren en gewrichten, een betere nachtrust of gewoon een opkikker wanneer je vermoeid bent. Je voegt simpelweg 1 tot 2 dopjes olie toe aan een vol bad alvorens het te laten mengen met het water. De niet-schuimende formules zijn zeer zacht voor de huid en de geselecteerde oliën hebben een bewezen aromatherapeutische werking zodat je geest ook van de weldaad kan genieten.

 

Puressentiel gamma

 

Bevalt die start-to-run je goed na het lange stilzitten in de winter, maar de spierpijn net iets minder, dan is de variant voor gewrichten en spieren ideaal om te gebruiken na een training. Of je nu een ervaren sporter of een beginner bent, een soepel lichaam dat niet zeurt met stijve spieren is van belang. Haal het meeste uit je rustperiodes en bereid je optimaal voor op een nieuwe uitdaging

 

Heb je liever een ontspannen moment om bij weg te dromen dan ben je beter af met de slaapformule die dagelijkse stress doet smelten als sneeuw voor de zon en je nachtrust bevordert. Met een volledig natuurlijk parfum dankzij essentiële oliën van lavendel, roos en sinaas komt je geest in geen tijd tot rust. Het feit dat je badkamer heerlijk zal ruiken doet je enkel verlangen naar de volgende keer dat je in bad gaat.

 

Wil je nadien misschien nog een stap verder gaan en je lichaam of je partner verwennen met een massage, dan is de massageolie met strobloem en muskusroos eentje die de huid helpt herstellen en hydrateert zodat ze weer soepel aanvoelt. Een waar genot om te gebruiken en je futloze huid leeft weer op in geen tijd.

 

Aangeraden door onze expert:

 

Puressentiel Gewrichten & Spieren Bad-Douche 14 Essentiële Oliën
Puressentiel Slaap Ontspannend Bad-Douche 12 Essentiële Oliën
Puressentiel Bio Massageolie Strobloem-Muskusroos

 

Het volledige gamma vindt u hier terug.