broze nagels ongles cassants

Verzwakte en broze nagels

[:nl]Broze en verzwakte nagels zijn verre van aangenaam, maar met behulp van voedingssupplementen en nagellak kan je ze weer doen stralen.[:fr]Les ongles cassants et fragiles sont loin d’être agréables, mais à l’aide des compléments alimentaires ou des vernis à ongles, vous pouvez facilement les renforcer. [:]

Broze nagels zijn geen lachertje, ze splijten, voelen breekbaar en ogen niet gezond. Je kan ze echter snel weer in topvorm krijgen door het contact met water en chemische producten te beperken en een zachte nagellakverwijderaar te gebruiken.

 

Een tekort aan voedingsstoffen zoals ijzer, zink, calcium, eiwitten en vitamine A & B kan ook broze nagels teweegbrengen. Specifieke supplementen zijn hiervoor verkrijgbaar en bieden een langdurige oplossing.

 

Iraltone Forte Haaruitval – Broze nagels

Keraton Nagels

 

Een slimme zet zijn ook de verstevigende nagellakjes die onzichtbaar zijn na het aanbrengen, maar die de nagel versterken. Zo kan ook het regelmatige gebruik van een nagelriemolie soelaas bieden, waarbij u de olie goed inmasseert en zo de doorbloeding stimuleert voor een betere groei van de nagels.

 

Vitry Nail reparateur

Ecrinal Nagelverharder

 

Daarnaast bestaan er eenvoudige penapplicatoren die schimmelnagels kunnen verhelpen. Hierbij is volhouden de boodschap, aangezien de schimmel de tijd moet krijgen om uit te groeien.

 

Naloc

Excilor Schimmelnagel Precisiepen