Biocure

Misschien heb je een magnesiumtekort en weet je het niet?

Je ervaart spierkrampen of een gevoel van vermoeidheid, ondanks een evenwichtige voeding? Lees hier hoe Biocure® Magnesium jou hierbij kan helpen.

Magnesium is verantwoordelijk voor meer dan 300 verschillende processen in ons lichaam en bijgevolg een essentieel mineraal voor onze gezondheid. Niet minder dan 7 op 10 personen hebben een ontoereikende dagelijkse inname van magnesium. Door de moderne voedingsmiddelenindustrie daalt onze voeding steeds meer in voedingswaarde en bijgevolg ook de magnesiumtoevoer via ons eten. Daarnaast heeft ons lichaam een verhoogde behoefte tijdens perioden van stress, intensieve fysieke activiteit, zwangerschap enzovoort. Een magnesiumtekort resulteert meestal in:

  • spierkrampen
  • meer stress
  • algemeen gevoel van vermoeidheid
  • slaapproblemen
  • gebrek aan energie

… en nog veel andere symptomen. In al deze gevallen is het noodzakelijk om de dagelijkse inname van magnesium te verhogen. Een magnesiumsupplement kan, naast de juiste voeding, helpen om de magnesiumvoorraad in ons lichaam aan te vullen. Niettemin is het hierbij belangrijk om de juiste vorm van magnesium te kiezen.

 

 

Biocure® Magnesium: de beste formule voor de beste absorptie

 

De meeste magnesiumsupplementen op de markt hebben anorganische zouten zoals magnesiumoxide die moeilijk oplosbaar zijn en die bovendien verantwoordelijk zijn voor onaangename gastro-intestinale bijwerkingen. Biocure® Magnesium bevat de perfecte combinatie van organische magnesiumzouten (glycerofosfaat en citraat) in een gastro-resistente, makkelijk in te slikken tablet. Dit garandeert een efficiënte oplossing in de darm zonder de typische bijwerkingen zoals maagpijn en diarree. Dankzij de gepatenteerde gecontroleerde afgifte-technologie worden kleine hoeveelheden magnesium geleidelijk en continu in de darm afgegeven, wat een maximale en constante absorptie gedurende de dag garandeert. Met 2 tabletten, 1 overdag en 1 voor het slapengaan, helpt Biocure® Magnesium jouw lichaam om beter te functioneren gedurende 24 uur, waardoor je een betere nachtrust en meer kracht hebt om de dag energiek door te komen.