remescar

Hoe raak je van die kraaienpootjes af?

Heb je ook last van die vervelende rimpeltjes rond je ogen? Ontdek hier de ideale oplossing!

Kraaienpootjes, je weet dat ze er op een bepaald moment zitten aan te komen en toch voelt het elke keer als je in de spiegel kijkt weer als confronterend aan. Wanneer je jezelf ziet lachen op een groepsfoto of je ogen opmaakt voor een avondje uit, zie je dat die kraaienpootjes je ogen er een stuk ouder laten uitzien. Ondanks dat lachrimpels er als synoniem worden van gezien, vind jij ze niet aandoenlijk. En gelijk heb je, zeker als je weet dat er een oplossing voor bestaat!

 

Stop niet met glimlachen, stop met slechte gewoontes

 

Kraaienpootjes ontstaan voornamelijk door een combinatie van blootstelling aan de zon, tabak en/of leeftijd. Niet alleen verliest je huid zijn elasticiteit naarmate je ouder wordt, dagelijks zonlicht zorgt ervoor dat de collageen in je huid vernietigd wordt. Rook je bovendien? Als roker heb je de neiging om je ogen regelmatig te sluiten om de rook te vermijden. Al deze factoren maken dat je de perfecte voedingsbodem creëert voor kraaienpootjes.

 

Hoewel gelaatsexpressies zoals glimlachen zeker een invloed hebben op het ontstaan van kraaienpootjes, zal stoppen met glimlachen je zeker niet helpen om kraaienpootjes te voorkomen. Beter is om te kiezen voor oplossingen die wel werken, zoals het dagelijks dragen van een zonnebril, stoppen met roken en gebruiken van een doeltreffende crème als Remescar Kraaienpootjes.

 

Het ideale ochtendritueel om die kraaienpootjes tegen te gaan

 

Hoe zorg je er nu precies voor dat je met zo’n crème het optimale resultaat bekomt? Wel, het is van het grootste belang de juiste ochtendroutine voor jezelf te creëren. Hierbij delen we graag onze tips:

 

  1. Zorg dat de huid rond je ogen mooi proper is. Dep de huid na het wassen zachtjes droog.
  2. Een crème voor je kraaienpootjes werkt het best als je huid gehydrateerd is, wat voor de huid rond je ogen vaak van nature niet het geval is. Breng dus je gebruikelijke dagcrème of oogserum aan, idealiter eentje niet op oliebasis, en laat deze even inwerken.
  3. Breng de crème tegen kraaienpootjes aan op je wijsvinger. Meer crème dan nodig gebruiken zorgt niet voor een beter resultaat. De grootte van een rijstkorrel is de ideale hoeveelheid voor je huid om alle bestanddelen voldoende op te nemen en toch niet te veel te hebben om irritatie te veroorzaken.
  4. En dan onze geheime tip…! Verwarm het product tussen je twee wijsvingers door zachtjes te wrijven gedurende een 5-tal seconden.
  5. Breng het product met zacht tappende bewegingen aan op je kraaienpootjes tot de crème volledig geabsorbeerd is.
  6. Blijf gedurende 4 minuutjes expressieloos om de crème de nodige tijd te geven jou het beste resultaat te geven!

 

Et voilà, je kraaienpootjes zijn in geen tijd tot wel 73% verminderd met Remescar Kraaienpootjes!