Gestresseerd en uitgeput: wat nu?

We worden allemaal wel eens met stressvolle en drukke periodes geconfronteerd. Soms kan je lichaam dan wat extra ondersteuning gebruiken. Ontdek hoe de natuurlijke formule van MOTIV AID je daarbij kan helpen!

Je stress onder controle houden… Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Spanningen op het werk, een druk gezinsleven of grijze, sombere dagen kunnen allemaal een invloed hebben op je gemoed, energie en stressniveaus. De oplossing? Gelukkig hoef je niet zo ver te zoeken, want de natuur heeft heel wat manieren om jou en je lichaam te ondersteunen bij stress.

 

 

Ontstressen dankzij de kracht van de natuur

 

Een goed voorbeeld van zo’n natuurlijk middel in geval van stress is Rhodiola rosea, ook wel rozewortel genoemd. Dit krachtig kruid groeit voornamelijk in de koude delen van de wereld en heeft een sterke antioxiderende werking. Op die manier helpt het om je lichaam te wapenen in stressperiodes⁴ en om je mentale prestaties optimaal te ondersteunen.

 

Daarnaast kan ook Melissa officinalis, beter bekend als citroenmelisse, jouw lichaam een handje helpen. Deze lekker geurende natuurlijke rustgever³ wordt al sinds de oudheid gebruikt bij het inslapen⁵. Om deze werking extra te versterken kan het nuttig zijn om citroenmelisse te combineren met vitamine B12, een stof die voornamelijk voorkomt in dierlijke producten zoals melk(producten), vlees(waren), vis en eieren. Deze vitamine draagt namelijk bij tot de vermindering van vermoeidheid¹ en is zo een ideale aanvulling op citroenmelisse.

 

 

MOTIV AID – De optimale formule in stressvolle periodes

 

MOTIV AID is een voedingssupplement met een unieke combinatie van rhodiola rosea, melissa officinalis en vitamine B12, die je lichaam op een natuurlijke manier helpt te wapenen tegen (emotionele) stress en vermoeidheid¹²³⁴⁵. Prikkelbaar? Snel geïrriteerd? Neerslachtig? De wetenschappelijke formule van MOTIV AID biedt een allround ondersteuning bij stress¹²³⁴⁵⁶.

 

Ontdek nu alle voordelen van MOTIV AID op farmaline.be

 

1 Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
2 Vitamine B12 draagt bij tot de normale psychologische functie. Rhodiola rosea draagt bij tot normale mentale prestaties. Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de EFSA.
3 Melissa Officinalis helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress. Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de EFSA.
4 Rhodiola rosea en Melissa Officinalis dragen bij aan de normale weerstand tegen stress. Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de EFSA.
5 Melissa Officinalis ondersteunt het behoud van een gezonde nachtrust. Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de EFSA.
6 Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.