Cogniton Voedingssupplement en vitamines

Een zetje nodig voor de EXAMENS? Ontdek Cogniton plus energy!

Cogniton Focus en Cogniton Plus Energy, voedingssupplement ter ondersteuning van je cognitieve functies en energiehuishouding.

Moeite met concentreren of vergeetachtig? Ontdek de nieuwe Cogniton focus!

 

Voor studenten, of het nu tijdens het jaar is om de lessen bij te houden of om zich op het huiswerk te concentreren, is het geheugen een sleutelfactor voor succes. Soms, tijdens lange periodes van revisie, een blokkade of een examen, kan opgehoopte vermoeidheid parten spelen. Een voedingssupplement voor het geheugen*, zoals Cogniton, is een waardevol hulpmiddel.

 

Cogniton plus energy  bevat Ginkgo biloba en Fosfatidylserine die optimaal worden opgenomen en een langere werking hebben dan voorheen dankzij de nieuwe “Ginkgosome” technologie. Deze technologie maakt het mogelijk dat de actieve moleculen van de Ginkgo biloba plant twee keer zo goed worden geabsorbeerd als voorheen. Dit voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor studenten en actieve mensen die hun concentratie maximaal op peil willen houden om optimaal te kunnen presteren in tijden van stress en drukke agenda’s. Daartoe zijn vitamine B5, B12 en guarana*** toegevoegd. Deze kunnen ons energieniveau ondersteunen en helpen vermoeidheid te verminderen**.

 

De nieuwe Cogniton focus bevat, net als Cogniton plus energy, de nieuwe Ginkgosome-techniek. Zo profiteert ook deze Cogniton van een langdurige werking en een betere opname van de actieve bestanddelen. De nieuwe Cogniton focus bevat ook zink en vitamine B12. Deze elementen zijn ook belangrijk voor de normale werking van je hersenen. Vitamine B12, bijvoorbeeld, is DE vitamine die het centrale zenuwstelsel ondersteunt. Symtomen zoals vermoeidheid en verwardheid kunnen bijvoorbeeld wijzen op een tekort. Zink draagt ook bij tot de normale werking van het immuunsysteem, ondersteunt de cognitieve functie, waaronder het geheugen* , en kan op elke leeftijd worden aanbevolen.

 

*   Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie.
** Vitamine B5 en B12 dragen bij tot een normaal energiemetabolisme en verminderen de vermoeidheid.
***Guarana draagt bij tot de fysieke en mentale vitaliteit. (
Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door EFSA.)

 

Ontdek alle vitamines en voedingssupplementen op farmaline.be