Een ware hydratatieboost met Eucerin® Hyaluron-Filler

Boordevol hyaluronzuur dat de huid onmiddellijk hydrateert en het vochtgehalte 24 uur lang intensief op peil houdt, deze lichte gel heeft een direct verfrissend gevoel op de huid. Ontdek meer over de Hyaluron-Filler Serum Hydratatiebooster van Eucerin®!

Een optimaal vochtgehalte is essentieel voor een gezond uitziende en stralende huid. Bij een ruwe huid verdampt het vocht uit de huid. Dit vochtverlies veroorzaakt een droge huid, fijne lijntjes of zelfs rimpels. Een efficiënte vochtinbrenger is dus aangewezen om de huid te voorzien van alle essentiële ingrediënten die nodig zijn om haar vochtgehalte op peil te houden. Rijke gezichtscrèmes kunnen echter een vettig of kleverig gevoel achterlaten als deze niet volledig opgenomen worden door de huid.

Klinische en dermatologische studies bewijzen een goede huidverdraagzaamheid en werkzaamheid van de Hyaluron-Filler Serum Hydratatiebooster van Eucerin®. Deze extra lichte en verfrissende gel-formule absorbeert snel, hydrateert de huid onmiddellijk en intensief en dit tot 24 uur lang. Dit serum vult de huid van binnenuit op dankzij een intense hydratatie en helpt de eerste lijntjes te bestrijden. De formule bevat slechts 11 ingrediënten met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen – waaronder hyaluronzuur: een efficiënt bestanddeel tegen huidveroudering en opgenomen in het gamma Hyaluron-Filler van Eucerin®.

 

 

Wat is het geheim van hyaluronzuur?

Een gram hyaluronzuur kan tussen een à tien liter water aan zich binden. Hyaluronzuur is van nature in het bindweefsel van de huid aanwezig maar neemt met de jaren af. Doordat hyaluronzuur vocht kan vasthouden, ‘deukt’ het bindweefsel minder in waardoor rimpels minder zichtbaar worden.

 

3 intensief hydraterende bestanddelen om de bovenste huidlaag te hydrateren:

  • Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht is actief aan het huidoppervlak: het trekt het water aan en houdt het vast in de oppervlakkige lagen van de epidermis.
  • Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht is kleiner van structuur en dringt tot in de diepere lagen van de epidermis om de huid van binnenuit voller te maken en de rimpels en lijntjes die aan het huidoppervlak zichtbaar zijn op te vullen.
  • Glycerine, een van de Natural Moisturizing Factors (NMF – Natuurlijke Hydraterende Factoren), trekt het vocht aan en houdt het vast in de oppervlakkige lagen van de epidermis waardoor het vochtverlies in de huid tegen gaat en helpt voorkomen.

 

De Hyaluron-Filler Serum Hydratatiebooster van Eucerin® is een echte 2-in-1 verzorging die een intens hydraterende effect combineert met een anti-ageing werking. De formule boost intensief het vochtgehalte van de huid en helpt lijntjes te verminderen door de huid van binnenuit op te vullen.

 

 

Bewezen werking*:

  • 100%: De huid voelt onmiddellijk gehydrateerd aan
  • 99%: De 1ste rimpels worden verminderd en opgevuld
  • 97%: De huid voelt onmiddellijk gladder aan

 

* Bron: gebruikstest na 2 weken bij een panel van 120 vrouwen tussen 25 en 40 jaar, alle huidtypes, Thailand

 

 

Een extra lichte geltextuur voor alle huidtypes

De Hyaluron-Filler Serum Hydratatiebooster van Eucerin® is geschikt voor dagelijks gebruik en voor elk huidtype, ook de gevoelige huid. De textuur wordt gemakkelijk aangebracht en snel geabsorbeerd waarna een fris en niet-kleverig gevoel ontstaat. De bloemengeur versterkt bovendien het zinnenstrelende aspect van de verfrissende en hydraterende werking.

  • Formaat: 30 ml
  • Zeer efficiënt: hydrateert de huid, vult fijne lijntjes op
  • Voor een fris gevoel en een intensief hydraterend effect

 

 

Dagelijks gebruik geeft een goed gehydrateerde, frisse en stralende huid

De Hyaluron-Filler Serum Hydratatiebooster van Eucerin® wordt het best iedere ochtend aangebracht als tweede stap in de huidverzorgingsroutine, dus na de reiniging en voor het aanbrengen van de verzorging. Dankzij het flesje met pompsysteem, wordt de juiste dosis product aangebracht. De huid voelt onmiddellijk goed gehydrateerd en fris aan. De huid blijft tevens 24 uur lang gehydrateerd. Dankzij zijn niet-kleverige textuur is de Hydratatiebooster ook geschikt als primer onder de make-up.
Om de huid te beschermen bij huidveroudering, door de zon en lichtgeïnduceerde veroudering, adviseren we om overdag ook de Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 15 of SPF 30 te gebruiken. Voor de zeer droge of vochtarme huid is de voedende Hyaluron-Filler Nachtcrème geschikt. Die wordt het best na de Hydratatiebooster aangebracht.

 

Ontdek Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatiebooster op farmaline.be