Cogniton 60 caps

Cogniton: Concentratiebevorderende geheugenpil

Speelt je geheugen je soms parten? Heb je wel eens last om je concentratie erbij te houden? Ontdek hier hoe Cogniton Focus jouw geheugen kan ondersteunen!

 

Je hersenen zorgen voor concentratie en focus, denkvermogen, waakzaamheid en alertheid. Dit zijn enkele van de zaken die je in het alledaagse leven nodig hebt. Helaas zijn er verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat mensen meer en meer problemen ondervinden met hun geheugen en concentratie. Denk maar aan factoren op het werk of tijdens de studies, zoals stress, een hoge werkdruk, wisselende uren … Ook als je ouder wordt, gaat je geheugen stilaan achteruit.

 

Wil je je graag beter concentreren? Wil je je geheugen in topconditie houden? Wil je graag je prestaties verhogen op je werk of in je studie? Dan is Cogniton Focus de geheugenpil bij uitstek!

 

 

Toepassingsdomein Cogniton Focus

 

Zowel studenten, werkende mensen van middelbare leeftijd en oudere patiënten kunnen beroep doen op Cogniton Focus voor een optimaal geheugen en een optimale concentratie.

 

Voor een goed effect is het aangeraden Cogniton Focus voor langere tijd in te nemen. Na enkele dagen kunnen studenten al effect verwachten. Oudere mensen moeten Cogniton Focus wel wat langer innemen voordat effect bereikt wordt omdat de circulatie minder is dan bij jongeren.

 

 

Werkzame bestanddelen in Cogniton Focus

 

  • Ginkgo Biloba:
    Het is al eeuwen bekend dat het extract van deze bladeren een positief effect heeft op het geheugen en de cognitieve functies. Extracten van Ginkgo Biloba zijn door artsen en specialisten wereldwijd voorgeschreven om het geheugen te verbeteren. Dankzij een van de allernieuwste technieken is men erin geslaagd om de biologische beschikbaarheid van actieve delen van Ginkgo Biloba 3,5 keer te verhogen. Daarmee is Cogniton Focus de eerste in Europa om dergelijke mijlpaal te realiseren en wordt de Ginkgo Biloba veel beter opgenomen in het lichaam.

 

  • Fosfatidylserine:
    Fosfatidylserine is een fosfolipide die van nature uit aanwezig is in vele cellen in het menselijk lichaam, en vooral in de hersenen. Fosfatidylserine kan je opnemen via soja. Fosfatidylserine vermindert het risico op dementie en verhoogt de absorptie van de Ginkgo-Bilobaplant.

 

  • Selenium en vitamine D:
    Selenium is een natuurlijke antioxidant en beschermt zo het organisme tegen vroegtijdig verouderen. Bovendien bevat Cogniton Focus 300 IE vit D. Dit is een toegevoegde waarde omdat een overgroot deel van de bevolking een tekort aan vitamine D heeft. Vitamine D heeft ook een effect op onze botvorming, en de wetenschap levert meer en meer bewijs dat vitamine D en geheugen samengaan.