citro cure

Citro-Cure: natuurlijke ondersteuning voor jouw afslankproces

Tal van botanische stoffen kunnen je helpen afslanken.

Citrusvruchten zijn goed voor je gewicht

 

Citroen is misschien wel de bekendste citrusvrucht en het drinken van citroensap is één van ’s werelds bekendste trucjes om af te slanken. Ook onder andere limoen, sinaasappel en pompelmoes behoren tot de categorie van citrusvruchten. En ja hoor, er is goed nieuws! Bittere sinaasappel (citrus aurantium) helpt om je gewicht onder controle te houden door de renale eliminatie te bevorderen*. Misschien vraag je je nu af wat dit juist betekent? Het zit zo: deze vrucht ondersteunt de zuiverende werking van de nieren. Citrus aurantium heeft bovendien nog tal van andere effecten op je lichaamsgewicht:

 

  • helpt een normaal gewicht te behouden*
  • helpt overgewicht te elimineren*
  • ondersteunt het vetmetabolisme*
  • bevordert de afbraak van vetten*

 

 

Ook tal van andere botanische stoffen kunnen helpen afslanken

 

De guttegomboom (Garcinia cambogia) helpt overgewicht te elimineren en vervolgens een normaal lichaamsgewicht te behouden*. Het helpt bovendien ook om je verzadigingsgevoel te behouden, het hongergevoel te verminderen en om je eetlust onder controle te houden*.

 

Guarana (Paullinia Cupana) wordt traditioneel gebruikt om bij te dragen aan het vetmetabolisme, wat op zijn beurt ondersteuning biedt bij gewichtsbeheersing*. Het helpt tot slot ook om overgewicht te elimineren en helpt je een normaal lichaamsgewicht te behouden*.

 

 

Citro-Cure

 

Wetenschappers zijn er nu in geslaagd om met deze stoffen een tablet te ontwikkelen die overtollig vet helpt te elimineren1.

 

Wat voorheen alleen mogelijk was met een onaangename, zure citroensmaak, kan nu ook makkelijk met deze tabletten! Elk tablet bevat een hoge concentratie van de actieve ingrediënten, zoals bittere sinaasappel, die jouw afslankproces kunnen ondersteunen*. Ze lossen het vet op uit de vetkussentjes en breken vet aan de buik, de heupen, de benen en billen af1. Deze stoffen worden direct actief in het lichaam en hebben een natuurlijke werking: ze helpen om het vet op te lossen en extra kilo’s te verwijderen1.

 


1.Citrus aurantium ondersteunt het vetmetabolisme*.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.